Politika zasebnosti

Na kratko

Za tiste, ki želijo kratek in ustrezen odgovor – vedno bom spoštoval vašo zasebnost, e-poštni naslov in podatke, ki jih posredujete. Vaših podatkov ne bom prodajal, delil ali jih zlorabil na kakršenkoli način. A če imate v zvezi s tem kakšno vprašanje – tukaj je odgovor:

Uporaba piškotkov (cookies)

Na mojem blogu se uporabljajo piškotki, vendar pa ne vsebujejo nobenih osebnih podatkov. Uporabljam jih le, da vam omogočim lažje krmarjenje po blogu. Uporabljam tudi Google Analytics podatke. Ti podatki se zbirajo na podlagi obiskovalcev in se analizirajo kot celota.

Blokiranje piškotkov

Če ne želite, da se o vas zbirajo podatki z uporabo piškotkov, predlagam, da to možnost blokirate v nastavitvah brskalnika, vendar vedite, da bo to omejilo učinkovitost in funkcionalnost spletnega mesta. Informacije o postopkih za blokiranje piškotkov najdete v dokumentaciji vašega spletnega brskalnika. Iz piškotkov in Google Analytics se lahko tudi odjavite na naslednjih straneh:

  • http://www.google.com/policies/privacy/ads/
  • http://tools.google.com/dlpage/gaoptout
  • http://www.aboutads.info/choices
  • http://www.networkadvertising.org/choices/

Osebne informacije

Pri izpolnjevanju obrazca za kontakt na blogu, morate vnesti določene osebne podatke. Teh podatkov ne bom posredoval, prodal tretjim osebam ali jih kakrokoli drugače zlorabil.

Sprememba pravil in pogojev uporabe

Avtor bloga si pridržuje pravico, da kadar koli in na kakršen koli način spremeni, dopolni ali popolnoma spremeni pogoje in pravila uporabe, tako da posodablja to besedilo.

Če želite dodatne informacije

Če imate vprašanja v zvezi z varovaonjem zasebnosti, se lahko name obrnete preko obrazca na tej strani.